Главная » 2011 » Июль » 13 » В аварии в Днепропетровске, перевернулись 4 автомобиля
19:09
В аварии в Днепропетровске, перевернулись 4 автомобиля
Масштабне ДТП на Дніпрогесі у Запоріжжі. Водій легковика, що їхав через греблю, не розминувся з маршруткою.
Від бокового удару "Газель" вилетіла на зустрічну смугу, де лоб в лоб зіткнулася із зустрічним легковиком. Згодом всю цю колекцію побитих автівок поповнила ще одна машина.

"Отримали пошкодження 4 автомобілі: 3 легкових, і, на жаль, в дорожньо-транспортній події було і ДТП за участю маршрутного транспортного засобу, автомобіля "Газель". Приблизно на 2 години був рух по дамбі транспорту припинено. Нарядами ДАІ здійснювалося відведення транспорту", - каже начальник сектора ДАІ Запорізької області Андрій Топчій.

Поранених з греблі вивозили чотирма швидкими допомогами. У аварії постраждало 8 осіб, шестеро із них відвезли до лікарні. Медики кажуть: загрози життю у постраждалих немає, але травми подекуди дуже серйозні.

"Шість людей госпіталізовано в наш стаціонар. У відділення нейрохірургії - 2 людини, та інші - у відділення травматології. Тому що, як правило, дорожньо-транспортні пригоди супроводжуються численними пошкодженнями, і завжди при цьому або удар головного мозку, або перелом черепа, або струс. Всі знаходяться під спостереженням", - каже заступник головного лікаря "швидкої допомоги" Запоріжжя Неля Костікова.

Аварію розслідує ДАІ. Інспектори кажуть: до водіїв будуть питання не тільки з приводу небезпечних маневрів, але і стосовно швидкості з якою вони пересувалися. Вона на Дніпрогесі обмежена, зважаючи на часті аварії у цьому місці.
Источник: 24tv.ua 
Категория: Головні новини | Просмотров: 726 | Добавил: TochnoNet | Теги: авария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]